در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
باسلام.

آیا امکان این وجود دارد که درصورت عدم حضور خودم در ایران با دادن وکالت به مادرم درصورت اتمام مدت زمان پرداخت بیمه مشاغل آزاد بدون خدمات درمانی و رسیدن زمان بازنشستگی کارهای مربوط به امور بازنشستگی را ایشان انجام دهند؟
2 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
کلیه امور مربوط به تامین اجتماعی با وکالتنامه رسمی قابل پیگیری می باشد. لذا امور بازنشستگی هم از این قاعده مستثنی نمی باشد