در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
باسلام.بنده قصد مهاجرت دارم و ۱۲سال سابقه بیمه.درحال حاظر درحال پرداخت بیمه مشاغل آزاد بدون خدمات درمانی هستم.ایا درصورت عدم حضور خودم در ایران با دادن وکالت به مادرم میتوانم بیمه را ادامه دهم و خود مادرم از بازنشستگی بیمه من استفاده کند؟سوال دیگر اینکه درصورت قطع شدن بیمه به هر دلیلی با توجه به عدم حضور من در ایران مادرم با داشتن وکالت از طرف من میتواند دوباره کارهای مربوط به برقراری قرارداد را انجام دهد باتوجه به اینکه از خدمات درمانی استفاده نمیکنم؟ و یا در نهایت کارهای مربوط به بازنشستگی توسط خود ایشان میتواند انجام شود؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
سلام ۰۰ بله مادرت میتوانید در ایران کارهای بیمه شما را از جمله انعقاد قرارداد و پرداخت حق بیمه شما را انجام دهد و فقط خودت میتوانی از بیمه خودت استفاده کنی