در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشین.

من در یک شرکتی در بعضی از فصول١٢ساعته کار میکنیم هم شب هم روز اما بیمه این فصول رو هم عین بیمه٧ساعته رد میکردن اگه بیمه ١٢ساعته رد کنن چگونهرد میکنن و چه مزایای داره
2 پاسخ
توسط (730 امتیاز)
تعدادروزهای کارکرد که بیشاز 30یا31روزنمیشه ولی اضافه کاری میتواند در محاسبه حقوق بازنشستگی و مستمری از کارفتادگی و ایام بیماری تاثیر داشته باشد و اگر هر زمان دچار حادثه یا به طور معمول به مرگ منجرشود بازماندگان شما براساس آخرین حقوق دریافت میکنند پس اهمیت دارذ