در لیست بیمه توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
چگونه استراحت درمانی در لیست بیمه ثبت شود.آیا مزایا هم بایستی برای آن ماه در نظر گرفته شود؟
1 پاسخ
توسط (1,160 امتیاز)
طبق مفاد آيين نامه نحوه تنظيم و ارسال ليست و مواعد ارسال آنها مصوب شورايعالي تامين اجتماعي كارفرما موظف است استراحت پزشكي بيمه شده را در ليست ماهانه خود اعلام نمايد. بدين منظور بعنوان مثال اگر شروع استراحت پزشكي از ١٥ خرداد به مدت سه ماه باشد كارفرما در زمان تنظيم ليست خرداد ، بايستي تعداد روزهاي كاركرد اين فرد را ١٤ روز درج نمايد و اگر ليست بصورت دستي ارائه ميشود در مقابل مشخصات فرد، عبارت استراحت پزشكي را درج كند ليكن با توجه باينكه در حال حاضر ليستها بصورت مكانيزه ارسال ميشود، صرفا ارسال ليست ١٤ روزه در ماه وقوع بيماري يا حادثه و درج مشخصات بيمار يا حادثه ديده با كاركرد صفر در ماههاي بعد نشانگر ارتباط بيمه شده با كارفرما در دوره استراحت پزشكي است .

نكته حائز اهميت اينست كه به هيچ وجه نبايد ستون ترك كار را تكميل نماييد چون بمنزله قطع ارتباط بيمه شده با شماست و عدم امكان پرداخت تعهدات سازمان تامين اجتماعي را در پيخواهد داشت.