در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
حق بیمه احتساب سابقه جبهه به عنوان سخت و زیان آور

چند سال قبل حق بیمه ۲ سال سربازی ام را خریده و به سابقه ام اضافه شد. اخیرا برای احتساب سخت و زیان آور مدت جبهه دوران سربازی مراجعه کردم به تامین اجتماعی ، ولی برای اضافه شدن یک سال به سابقه ام براساس ۵۰درصد مدت ۲ سال جبهه در دوران سربازی (که قبلاً خریداری کرده ام) مجددا برمبنای ۳۰ درصد آخرین حقوق ، برایم قبض پرداخت صادر کردند.

آیا این کارشان قانونی است؟ قبلاً اصل ۲سال خدمت سربازی را هزینه پرداخت کرده ام
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام  ۳/۴ مدت سربازی بعنوان  داوطلبانه یعنی ۱۸ ماه آن  لحاظ می گردد و طبق قانون سخت و زیان آور نیم برابر این مدت یعنی ۹ ماه مشمول مشاغل سخت و زیان آور  می باشد   و لازم است که هزینه بیمه این ۹ ما ه به سازمان پرداخت گردد  البته قراربوده که این هزینه را دولت تقبل کند ولی عملی نشد لذا وصول آن از سوی تامین اجتماعی برابر مقررات سازمان  قانونی است