در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده به مدت ۱.۵ سال اس در یک شرکت خدمات مشاور برای کارخانه فولاد به عنوان ناظر در حال فعالیت هستم واین مشاور ۱۲ سال است در این مجموعه مشغول به کار است اکنون عدم نیتز بنده را زده اند ایا بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد ؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باسلام اگربیمه شما اجباری و در غالب نیرو به تامین اجتماعی ارسال شده مشمول دریافت بیمه بیکاری میشوید مشروط بر اینکه شامل مرور زمان نشوید ( ثبت نام حداکثر تا یک ماه پس از اخراج) و حداکثر تا یک ماه بعد از اخراج یا عدم نیاز در سامانه بیمه بیکاری اداره کار نام نویس نمایید و مدارک خود را در سامانه اپلود نمایید شامل قرارداد نامه عدم نیاز و مدارک شناسایی