در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (130 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام. وقت بخیر. بنده قبلا سه سال سابقه بیمه مشاغل آزاد داشتم که پس از قبولی در آزمون وکالت، تحت پوشش بیمه اجباری صندوق حمایت کانون وکلا قرار گرفتم. با توجه به این که بیمه صندوق مزبور فاقد پوشش درمانی است و از طرف دیگر وجود سه سال سابقه، همزمان حق بیمه تامین اجتماعی را هم پرداخت کردم. اما اخیرا متوجه شده ام که هر فرد تنها می تواند عضو یک صندوق بیمه باشد. با این اوصاف آیا از جهت پرداخت همزمان دو حق بیمه برای من مشکلی ایجاد می گردد؟

همچنین با توجه به این که سابقه بیمه مشاغل آزاد قابل انتقال به صندوق کانون وکلا نیست، آیا راهی برای استفاده از سابقه تامین اجتماعی و حق بیمه هایی که تا کنون برای آن پرداخت کرده ام، وجود دارد؟

با سپاس
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام عضويت در دو صندوق منع قانوني دارد ازطرفي پرداخت حق بيمه در دو صنوق به طور همزمان ارزشي براي بازنشستگي ندارد چراكه شما نمي توانيد از دو بازنشستگي بخوردار شويد

اخيرا سازمان تامين اجتماعي با كانون وكلا تفاهم نامه اي بابت بيمه كردن اعضاي كانون امضا كرده است كه اعضا تحت پوشش بيمه تامين اجتماعي بصورت توافقي با شرايط خاص قرارمي  گيرند

در صورتي كه مشمول تفاهم نامه منعقده في مابين سازمان و كانون وكلا باشيد سابقه مشاغل آزاد شمارا  نيز لحاظ مي كنند