در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
بنده چندین سال هست در یک داروخانه کار کرده ام الان دیگه نمیخوام کار کنم آیا میتونم از صاحب داروخانه شکایت کنم بابت عدم بیمه ام و یا حتی حقوق کم؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام بله شما می توانید با استناد به رابطه مزدی پرینت حساب بانکی واریز حقوق یا رابطه کاری داشتن قرارداد  انجام کار فی مابین در سامانه جامع روابط کار با اخذ کد احراز هویت  در قسمت اداره کل روابط کار سامانه از طریق تکمیل فرم دادخواست بدوی بخواسته حق بیمه و حقوق و مزایای  قانونی  ایام اشتغال  طرح دعوی نموده و پی گیری نمایید تا منتج به صدور رای مراجع قانون کار شود سپس از طریق اجرای احکام دادگستری و واحد اجرائیات تامین اجتماعی  به خواسته خود برسید