در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام.اگه در بدو استخدام  طب کار نرم اسمم تو لیست بیمه نیست و بیمه برام رد نمیشه؟
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)

معاینات بدو استخدام یا طب کار ارتباطی با ارسال لیست بیمه ندارد و حتی در صورت عدم انجام معاینات امکان ارسال لیست و بیمه شدن کارگر وجود دارد و باید این دو را از یکدیگر تفکیک نمود.معاینات قبل از استخدام بر اساس ماده 90 قانون انجام میشود . بر اساس ماده٩٠ قانون تامین‌اجتماعی، افراد شاغل در کارگاه‌ها باید قابلیت و استعداد جسمانی متناسب با کارهای مرجوع را داشته باشند. به این منظور کارفرمایان موظف‌اند قبل از به‌کار گماردن آن‌ها ترتیب معاینه پزشکی‌شان را بدهند.در صورتی که پس از استخدام مشمولان قانون، معلوم شود که نامبردگان در حین استخدام، قابلیت و استعداد کار مرجوع را نداشته‌اند و کارفرما در معاینه پزشکی آن‌ها تعلل کرده و در نتیجه بیمه‌شده دچار حادثه شده یا بیماری‌اش شدت یابد، سازمان تامین‌اجتماعی تعهدات قانونی را درباره بیمه‌شده اجرا کرده و هزینه‌های مربوط به آن را از کارفرما طبق ماده٥٠ قانون تامین‌اجتماعی مطالبه و وصول خواهد کرد.