در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

بنده اکنون دریک شرکت مشاوردر خارج از محل زندگی خود  نزدیک به ۱.۵ سال است که مشغول به کار هستم البته با قراداد اقماری وقراداد بنده ۳ماه ۳ماه تمدید میشود وعدم نیاز من را تا اخر خرداد زده اند آیا با این وجود بیمه بیکاری به بنده تعلق میگیرد ؟ودریافتی بیمه بیکاری نسبت به قرداد می باشد یا پرداختی بیمه؟

چگونه میتوان فهمید ۳ درصد بیمه بیکاری را شرکت پرداخت کرده یا نه؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
بیمه بیکاری براساس حداکثر55درصد مزد ارسالی به شعبه بعنوان مبلغ دریافتی تعیین میگردد مشروط بر اینکه این مبلغ از حداقل قانون کار کمتر نباشد در غیر اینصورت حداقل حقوق قانون کار ملاک برقراری بیمه بیکاری خواهد بود

اگر بعنوان کارگر در لیست به شعبه اعلام شوید عدم واریز3درصد بیمه بیکاری از سوی کارفرما موجبات جریمه را برای کارفرما در برخواهد داشت صرفا شرکتهای دولتی معاف ار پرداخت حق بیمه بیکاری میباشند چون پرسنل شرکتهای دولتی مشمول دریافت بیمه بیکاری نمیگردند

شما تا اخرتیر ماه فرصت بارگذاری مدارک خود را در سامانه بیمه بیکاری اداره کار را دارا میباشید در جهت برقراری و برخورداری از مزایای بیمه بیکاری