در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من  ۵۱ سالمه  از سال ۷۵ شروع بکار کردم ودر سال ۱۳۸۰ یکسال بیمه بیکاری گرفتم

بعد از وقفه ۵ ساله در سال ۸۶  شروع بکار  و تا الان که سال ۱۴۰۱ هستش مشغول  بودم    جمعا ۱۸ و نیم  بیمه دارم   اگر بخوام  از بیمه بیکاری استفاده  بکنم  چند سال  بیمه بیکاری  شامل  من میشود  ممنونم
1 پاسخ
توسط (1,060 امتیاز)
با سلام

با توجه به سابقه ۱۸.۵ ساله بیمه اجباری چنانچه متاهل و متفکل باشید تا سقف ۳۶ ماه مستحق دریافت بیمه بیکاری هستید و چون قبلا ۱۲ ماه بیمه بیکاری دریافت کرده اید در حال حاضر ۲۴ ماه بیمه بیکاری به شما تعلق می‌گیرد