در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام خسته نباشید

تاریخ شروع سند برای واریزی بیمه بیکاری برای من خورده ۱۴۰۱/۱/۱  پایان سند ۱۴۰۱/۳/۳۱.  تاریخ صدور صند ۱۴۰۱/۳/۸   وضعیت پرداخت. تایید نشده. و تاریخ چک  و تاریخ ارسال به مالی هم جلوش خالی است  میخواستم ببینم این برج برای من پول میریزن  بحساب یا خیر با تشکر

مرحله درخواست.         صدور سند

تاریخ شروع سند.      ۱۴۰۱/۱/۱

تاریخ پایان سند.         ۱۴۰۱/۳/۳۱

تاریخ صدور سند.         ۱۴۰۱/۳/۸

وضعیت پرداخت.        تایید نشده است

تاریخ چک

تاریخ ارسال به مالی

میخواستم ببینم آیا این برج (خرداد)برای من پول میریزن بحساب یا خیر باتشکر
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام پرداخت مقرری بیمه بیکاری سند شده  در ماه جاری معمولا تا پانزدهم ماه بعد  انجام می شود