در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده با طی مراحل قانونی ازطریق بیمه تامین اجتماعی سختی کار گرفته و خودم حق۴ درصد راپرداخت کردم

چون کارفرماخودداری کردو من باجریمه پرداخت کردم‌.برای استردادآن به اداره کار شکایت کردم و طی دو جلسه رای به نفع من صادرواز طریق دادگاه پول واریزی به من برگردانده شد

حالا پس از گذشت حدودا۶ماه نامه ی کتبی فرستادن که نوشته شده دعوتنامه هیات حل اختلاف نوبت اول تجدیدنظرخوانده به چه معناست؟

**کارفرما قبلا طی جلسات اداره کار شماره پرونده ای رو اورد و گفت به دیوان اداری شکایت کرده که به من سختی کار تعلق نمیگیرد و خواستار توقف اجرای حکم بود که اداره کار گفت اصلا پذیرفته شده نیست

حالا سوال من این هست معنی این دعوتنامه چیه؟

اگر دیوان به کارفرما رای بدهد و سختی به من تعلق نگیرد یعنی من باید پول رو به کارفرما بابت۴ درصد سختی که وادگاه به من داده بود برگردانم؟ ایا این پول قابل استرداد از تامین اجتماعی هست؟

و اینکه حکم و حقوق بازنشستگی من تغییر میکنه؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام دعوتنامه ارسالي براي شما به خاطر اين است كه راي قبلي نقض شده و ديوان حكم بررسي مجدد پرونده را صادر كرده است  هيئت حل اختلاف مكلف است پرونده را بازنگري نموده و مجدد انشاي راي نمايد

درصورتي كه طي حكم كمسيون سخت و زيان آور شغل شما سخت و زياآور تشخيص داده شود و مدارك و مستندات براي اين موضوع كافي باشد پرداخت 4 درصد بيمه سخت زيان آور توسط كار فرما الزامي است و اگر راي كمسيون در چارچوب قانوني  اصدار نيافته باشد و من غير حق اين اقدام صورت گرفته باشد مكلف هستيد مبلغ وصولي را استرداد نماييد

درضمن مي توانيد  مبلغي را كه شما از اين بابت در وجه تامين اجتماعي پرداخت كرديد را از سازمان مطالبه كنيد