در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من در شرکت در حال کار بودم که بشکه هنگام خالی شدن افتاد و یک بند از انگشت دست راستم شکست و عمل کردم حالا میخوام از بیمه غرامت بگیرم میزان غرامت چقدره ؟

آیا با شکایت از بیمه و درخواست غرامت مربوط به شرکت میشه؟یعنی شرکت باید پرداخت کنه یا نه من با بیمه طرف هستم و برای ادامه کار به مشکل نمیخورم ؟
2 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام شما بايد از كارفرماي خود شكايت كنيد در صورتي كه شركت داري بيمه مسئوليت مدني داشته باشد از طريق بيمه پرداخت مي شود در غير اينصورت خود كارفرما متضمن پرادخت ديه متعلقه خواهند بود سازمان تامين اجتماعي ديه پرداخت نمي كند مگر در موارد نقص مقطوع عضو البته تامين اجتماعي غرامت دستمزد ايام استعلاجي را نيز طبق گواهي استعلاجي تائيد شده پزشك معتمد يا شوراي پزشكي را پرداخت مي نمايد