در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
پدرم بعد از باز خرید بیمه خود پس از چند سال فوت شده است و پس از آن پرداختی نداشته

آیا به بازماندگان مسمتری تعلق می‌گیرد؟
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
در صورتی که در هنگام بازخرید ،کسورات بازنشستگی خود را دریافت نموده باشد سوابق ایشان نزد صندوق حذف شده است و امکان برقراری مستمری بازماندگان وجود ندارد.

برای استعلام این موضوع می بایست به واحد امور مالی یا حسابداری اداره مربوطه مراجعه و از اطلاعات کسب کنید.

اگر کسور بازنشستگی را دریافت نکرده باشد امکان برقراری مستمری برای بازماندگانی که واجد شرایط باشند وجود دارد.