در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (118,850 امتیاز)
حل مشکل وارد کردن سال 1400 و 1401 در نرم افزار لیست بیمه تامین اجتماعی چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (118,850 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

نرم افزار لیست بیمه را نصب کرده اید ولی بروزرسانی نکرده اید. از طریق لینک زیر فایل بروزرسانی را دانلود و نصب کنید:

توجه: در صورتی که امکان ثبت 1401 رو در قسمت ترک کار نداشتید، یکی از راهای زیر را امتحان کنید:

  • 01 را به جای 1401 وارد کنید
  • از قسمت تاریخ شروع به کار همین پرسنل یا پرسنل دیگر که در سال 1400 شروع به کار داشته، تاریخ شروع به کار را کپی کنید و در قسمت ترک کار پرسنلی که در سال 1401 ترک کار خورده paste کنید. سپس تاریخ را از 1400 به 1401 تغییر دهید. (تبریک میگم، شما از تامین اجتماعی خدمات می گیرید!!!!!)