در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام من سال 76سابقه کار در شرکتی دارم که آن‌زمان دفترچه بیمه من را تمدید کردن وبه من دادن الان که جمع آوری سابقه خواستم بکنم سابقه ای وجود ندارد و شرکت فوق وابسته به گروه صنعتی کفش ملی میباشد منحل شده چگونه می توانم سوابق خود را که 2سال هست زنده کنم

درضمن حکم کار گزینی را فقط دارم
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. اگر حق بیمه را پرداخت کرده باشند و در سابقه شما لحاظ نشده باشد، می بایست در ابتدا به سوابق لحاظ نشده در سایت اعتراض بزنید و اگر نتیجه ای حاصل نشد، فرم‌ ادعا سابقه را تکمیل نموده و به همراه مدارک به واحد نام نویسی تحویل بدهید. اگر مبلغ حق بیمه را پرداخت نکرده باشند، می بایست در اداره کار علیه شرکت شکایت مطرح نمایید