در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام. از سال ۸۰ تا ۸۲ نیروی شرکتی بودم و بیمه تامین اجتماعی بودم. مدت ۱۵ سال بیمه نریختم چون بیکار بودم تا سال ۹۴ تا ۹۷ بیمه خود اختیاری بودم که خودم حق بیمه واریز میکرم. الام ۳ سال به دلیل زیاد بودن حق بیمه توان پرداخت ندارم. ایا بخشنامه ای هست با راهکاری وجود دارد تا چند سال بین  سالهایی که واریز نکردم را واریز کنم. ممنونم از رانمایی شما
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
سلام چنین بخشنامه ای وجود ندارد

درضمن اینکه سازمان تامین اجتماعی هرگونه اعمال سابقه سنوات گذشته،  ناشی از تایید کمیته ادعای اشتغال و آرای مراجع حل اختلاف را بر اساس آخرین نرخ بیمه و بروز دریافت می‌کند.