در سوابق بیمه توسط
مرد ۵۴ ساله هستم با حدود بیست سال سابقه بیمه که در ابتدا بیمه اجباری بودم با وجود اشتغال به کار بیمه ام چند سال قطع بوده و در حال حاضر اختیاری پرداخت میکنم شغلم کارگری است۰ آیا میتوانم سالهایی را که بیمه ام پرداخت نشده پرداخت کنم .
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که مدارکی مبنی بر اشتغال را دارید و می توانید ثابت کنید که کارفرما برای شما حق بیمه واریز نکرده می توانید برای اضافه نمودن سوابق بیمه برای خود افدام نمایید

سلام خیر نمی توانید . تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

اطلاعات تکمیلی در :

چگونه میتوانم بدون مدرک حق بیمه پرداخت نشده را دریافت کنم