در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
حسابم توسط بیمه مسدود شده و بعد از پیگیری متوجه شدم که ی آموزشگاه زبان که در نزدیکی محل کار من بوده (من در نزدیکی آموزشگاه زبان کافی نت داشتم با مجوز) توسط بازرس مورد بازرسی قرار گرفته و بیمه اون آموزشگاه رو به نام من ثبت کردن! و جریمه شده و به نام من به همون آموزشگاه ابلاغ هم شده و اونها هم پیگیری نکردن چون به نامشون نبوده و  ....

الان رای قطعی اومده و حساب های بانکی من رو مسدود کردن!

مسئول آموزشگاه زبان رو بردم بیمه و اونجا قبول کرد که بیاد و گردن بگیره اما الان امروز و فردا میکنه!

بهترین راه برای رفع این مشکل چیه؟
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
درود. شما می‌توانید به استناد کمیسیون ماده ۱۶ به بدهی صادره اعتراض بزنید و یا اینکه در دیوان دادخواست خود را مطرح کنید. جهت رفع مسدودی حساب دو راه وجود دارد. اول اینکه مبلغ را پرداخت نمایید و جهت رفع مسدودی حساب به شعبه مراجعه نمایید. دوم اینکه خود شعبه مبلغ را از حساب برداشت نماید و سپس بابت رفع مسدودی حساب اقدامات لازم انجام شود. مسلما راه اول جهت رفع مسدودی حساب  سریعتر نتیجه خواهد داد.