در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
کارفرما سه ماه به سه ماه قرارداد میبسته و پس از اخرین قرارداد تسویه حساب نکرده و اخرین حقوق بعلاوه سنوات به من بدهکار است اکنون بعد یک سال سفته ها ی حسن انجام کار را عودت نمیدهد و پول هم نمیدهد  اعلام کرده بدهکارم چون جنس در انبار گردانی کسری داشته اونجا یک فروشگاه بوده مال یک شرکت فروشگاههای زنجیره ایی من اظهار نامه نوشتم و بهشون ابلاغ شده ، الان چیکار میتوانم بکنم ؟ که حق و حقوقم را بگیرم ؟  ایا حرف اونا قانونیه و بدهکارم ؟
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. اثبات کسری کالا در انبار به عهده کارفرما می باشد که صرفا در صورتی قابل اثبات است که زمان تحویل انبار به شما، صورتجلسه انبارگردانی توسط شما امضا شده باشد. لذا کارفرما مکلف به پرداخت حقوق و مزایای شما می باشد و در صورت عدم پرداخت می بایست شکایت خود را در اداره کار مطرح نمایید. در خصوص سفته نیز اگر اظهارنامه ارسال شده و پاسخی ندادند. می بایست دادخواست استرداد وجه سفته مطرح نمایید.