در لیست بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام. در لیست ارسالی بیمه نیمه دوم سال ۱۴۰۰، حقوق روزانه پرسنل به اشتباه بیشتر از مبلغ واقعی ارسال شده. با توجه به این که ملاک افزایش پایه حقوق (حقوق روزانه) برای سال ۱۴۰۱، لیست ارسالی بهمن ماه ۱۴۰۰ می باشد، آیا امکان اصلاح لیست بیمه بهمن ماه وجود دارد یا خیر؟ با توجه به این که سال ۱۴۰۰ به پایان رسیده و لیست اسفند ۱۴۰۰ نیز ارسال و پرداخت شده است. ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ
خیر، امکان اصلاح لیست بیمه فقط در زمان موعد مقرر، برای شما تا پایان اسفند 1400، بوده، و بعد از آن اصلاحات و تغییرات از طریق شکایت در مراجع اداره کار امکانپذیر است.