در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام برای سایت بیمه بیکاری باید تاریخ لیست بیمه با آخرین روز قرارداد یکی باشه ولی من که آخر فروردین قراردادم تموم شده و کارفرما آخر اردیبهشت لیست بیمه رد میکنه چون الان باید سوابق بیمه رو تو سایت بیکاری بذارم به مشکل میخورم .
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام برخورداری از بیمه بیکاری براساس آخرین قرارداد منتهی به بیکاری یا براساس آخرین تاریخ اشتغال منتهی به بیکاری احراز شده در دادنامه مراجع قانون کارلحاظ  می گردد وداشتن بیمه یا واریز حق بیمه تا آن تاریخ الزامی است ولی زمان رسیدگی به پرونده نیاز نیست حتما سابقه یک ماه آخر نشسته باشد بلکه سابقه کار اثبات و احراز شده باشد در مرحله موافقت کفایت می کند واریز حق بیمه در مراحل بعدی است

 با این تصور که زمان درخواست باید سابقه نشسته باشد مهلت خود را از دست ندهید