در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

ازتیر۹۸ مشمول بیمه بیکاری تا۵۰ماه شدم .

تاسال ۹۸ بیشترین مبلغ سقف بیمه رو با توجه به مدیریت پروژه های عمرانی در شرکت خصوصی داشتم و آخرین حقوقم مازاد بر ۱۰ ملیون تومان بوده که با احتساب ۵۵درصد و حق اولاد ،حکم بیمه بیکاری من بیش از مبلغ ۶۴ ملیون ریال شد.در آنسال وتا۹۹ به نسبت تورم قابل قبول بود.

ولی از سه ماهه چهارم ۹۹ تاکنون که حقوق های قانوني و استخدامی افزایش بیش از ۲برابر دارند ، حقوق بیکاری بنده کفایت نمیکنه و بشدت دچار اضطرار و عسر و حرج شدم.

منت میگذارید اگر راهنمایی بفرمایید!
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام طبق قانون ۵۵ درصد ۹۰ روز آخر اشتعال مبنای محاسبه بیمه بیکاری پرداختی بعلاوه ۱۰ درصد به ازای هر سر عائله بطوری که از ۸۰ درصد حقوق زمان اشتغال تجاوز نکند و از ۵۵ در آن کمتر نباشد قابل پرداخت است با این توصیف :خیر چون هنوز حداقل بیمه بیکاری حدود ۴۲۰۰ است پس امکان افزایش وجود ندارد مگر زمانی که حقوق دریافتی شما کمتر از حداقل شود که در آن صورت تا حداقل ترمیم خواهد شد