در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام.اگرکارگری ساده از7صبح تاساعت 17مشغول کارباشه وبدستورکارفرما ازساعت23شب همان روز به ماموریت راه دور فرستاده بشه وفردا صبح 8صبح برسه وشروع به توزیع فاکتورها کنه وتا9شب نصف کارانجام بده وشب اقامت کنه والباقی کارفردا7صبح شروع کنه ودرپایان 400کیلومتر برگرده وساعت19 به مبداو شرکت  برسه

لطفا  با حداقل دستمزد1401 حق ماموریت ونوبتکاری واضافه کاری وشبکاری و فوق العاده وغیره بامثال دستمزد روزانه محاسبه نمایید
1 پاسخ
قبل توسط (3,570 امتیاز)
در ماموریت اینجور ریز حساب نمیکنند یک روز حقوق حداقل حق ماموریت است میتونید بیشتر هم پرداخت کنید