در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سوال من اینه که ۸ سال بیمه سابقم میشه با شکایت و اینکه کارفرمای من چقدر برای ۸ سال باید پول جریمه و حق سابقه بیمه منو بده

سلام خسته نباشید بنده به مدت ۸ سال توی مغازه ای فروشنده بودم بدون بیمه و سنوات از سال ۹۳ تا ۱۴۰۰ حالا در صورت ثابت شدن رابطه کارگر و کارفرما و شکایت بنده از کارفرما براب حق بیمه و سنوات حدودا چقدر به من پول میرسه یا اصلا بیمه این ۸ سال جزو ثوابق بنده میاد یا نه یا اینکه فقط کارفرما جریمه میشه و بنده هم هیچ و اینکه کلا از صفر تا صد حدودا کارفرما چقدر جریمه میشود
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. اگر در سال 1400 حقوق شما حداقل حقوق مصوب بوده است. بابت 8 سال کارکرد در صورت اثبات این موضوع در اداره کار، بدون احتساب پایه سنوات کارفرما می بایست مبلغ 334/380/000 ریال بابت سنوات به شما پرداخت نماید. بابت حق بیمه نیز بدهی برای کارفرما صادر خواهد شد که پس از پرداخت بدهی توسط کارفرما، به سوابق شما اضافه خواهد شد.