در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدر بنده ۵۴ سالشون هست

 ۱۹ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارن که ۱۶ سال آن سختی کار تعلق میگیره الان برای سختی کار درخواست دادن چند سال بهشون سختی کار میدن و اینکه میتونن بازنشست بشن؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام

 با توجه به اینکه در مشاغل سخت و زیان آور سنوات ارفاقی بابت هر سال اشتغال برابر ۶ ماه می باشد لذا در حال حاضر مجموع سوابق ایشان با احتساب سنوات ارفاقی ناشی از سخت و زیان آور ۲۷ سال میشود که هنوز شرایط بازنشستگی را دارا نمی باشند