در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (100 امتیاز)
سلام علیکم از مهر ماه سال 84 تا پایان سال 89 به صورت قراردادی تمام وقت در نهضت سوادآموزی فعالیت داشته ام و حق بیمه از حقوقم کسر شده ولی حدود 16 ماه از سوابقم در تامین اجتماعی موجود نیست چطور می توانم پیگیری نمایم ضمنا آموزش وپرورش منطقه هم جوابگو نیست ؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)

باسلام با در دست داشتن فیش حقوقی ماههایی که حق بیمه آنها واریز نشده به تامین اجتماعی برده تا در کمیسیون سوابق مطرح کنند ومطمن باشید باید پذیرفته شوند