در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
آیا کسی که که در آذر ماه مجددا حقوقش افزایش پیدا کند .باید بابت حقوق ماههای قبل مابه التفاوت پرداخت شود؟
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
منظور از افزایش حقوق ، شرایطی است که فرد به دلیلی مشمول افزایش حقوق می شود . این شرایط ممکن است ناشی از تغییر در شرایط کار یا شرایط تحصیلی یا ارتقای شغلی یا دلایل دیگری باشد . از آنجایی که این افزایش با توافق و رضایت طرفین اجرا می شود تاریخ اعمال افزایش نیز در اختیار طرفین است که در این حالت می بایستی تاریخ افزایش نیز توسط طرفین مشخص شود مگر اینکه این افزایش به دلیل قانونی یا پرداخت مابه التفاوت باشد که در این حالت نیز تاریخ افزایش تابع آن قانون یا شرایط موجود می باشد .

در پناه خرد موفق باشید