در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)

بنده ۴۰ سالمه و ۶ سال سابقه بیمه اجباری دارم بعد از آن ۱۸ ماه بیمه بیکاری گرفتم و یک سال هست که تحت هیچ بیمه ای نیستم .

  • با توجه به اینکه به خدمات درمانی نیازی ندارم و فقط جهت بازنشستگی بیمه اختیاری کنم بهتره یا مشاغل آزاد ؟
  • اگر چند سال بعد بخوام بیمه اجباری بشم امکانش هست یا خیر ؟
  •  آیا بیمه مشاغل به سنوات بیمه اجباری من اضافه میشه؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
۰۱ اگر از دفترچه نمیخواهی استفاده کنید بروید بیمه حرف و مشاغل آزاد شوید با نرخ های مختلف و حق بیمه پرداخت کنید ۰۲بله امکان دارد ۰۳خیر