در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

وقت بخیر

پدرم بازنشسته شرکت نفت هستند و من به عنوان فرزند دخترو مجرد دارای دفترچه بیمه شرکت نفت هستم. به تازگی در شرکتی خصوصی استخدام شده ام که قرار است بیمه تامین اجتماعی برای کارمندان ثبت شود. میخواستم بپرسم اگرمن از شرکت محل کارم درخواست کنم که برایم بیمه تامین اجتماعی فقط برای سابقه کار در نظر بگیرند که شامل دفترچه بیمه درمانی نباشد، میتوانم همچنان از بیمه درمانی شرکت نفت پدرم استفاده کنم یا کلا هر فردی میتواند یک بیمه داشته باشد.

با ثبت شدن بیمه تامین اجتماعی شرکت خصوصی(حتی بدون دریافت دفترچه بیمه درمانی)، بنده از بیمه درمانی شرکت نفت خارج میشوم؟

اگر با ثبت بیمه تامین اجتماعی از بیمه شرکت نفت خارج شوم ، باز هم امکان بازگشت به بیمه شرکت نفت بعد از لغو بیمه تامین اجتماعی هست؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که از چه طریقی میتوانم به پاسخ این سوالات برسم.

از پاسخگویی شما متشکرم
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام در صورت استخدام شما شامل بیمه اجباری ۳۰ درصد بوده که دفترچه درمانی را نیز در برمی گیرد

هر زمانی از کار بیکار شوید  درصورتی که مجرد باشید می توانید دوباره به بیمه پدر برگردید منعی ندارد