در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
نمایش از نو
در بيمه عمر مختلط خطر فوت و تشكيل سرمايه در صورت عدم پرداخت حق بيمه وضعيت بيمه عمر به چه صورت خواهد بود؟
2 پاسخ
توسط
در اين قبيل بيمه نامه ها در صورت عدم پرداخت حق بيمه ، حق بيمه خطر فوت از محل ذخيره رياضي بيمه نامه تامين مي گردد.

در صورتيكه ذخيره رياضي كمتر از حق بيمه خطر فوت گردد بيمه نامه معلق مي گردد .

نكته- بيمه گذار مي تواند با پرداخت حق بيمه مقرر، بيمه نامه را مجدداً برقرار نمايد.
توسط (6,510 امتیاز)
تا زمانی که اندوخته باقی مانده باشد و بتوان هزینه پوشش هارا کسر کرد ازین محل تامین میشود و بعد از آن پوشش ها معلق میشود
اگر یکسال از عدم پرداخت حق بیمه ها بگذرد و قصد ادامه دادن بیمه زندگی را داشته باشند ، فرم درخواست ادامه بیمه نامه باید تحویل شرکت شود و بعد از تایید امکان ادامه وجود خواهد داشت