در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
با سلام آیا خانمی که بازنشسته می‌شود و فرزندان پسرش از بیمه تامین اجتماعی مادر استفاده می‌کنند و پدر هم بیمه نیست در زمان بازنشستگی می‌توانند از مستمری باز نشستگی از طرف مادر مادامی که مشغول تحصیل هستند بر خوردار باشند یا خیر .بعضی می‌گویند فقط بیمه درمان می‌توانند داشته باشند .ممنون میشم پاسخ سریع بدهید
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
فرزندان ذکور تا زمانی که مادر بازنشسته است از درمان و وقتی که مادر فوت کند از مستمری استفاده کنند