دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط
من ماشینمو بیمه بدنه کردم و کلی هم پول دادم اما الان بعد از تصادف شرکت حاضر نیست خسارت منو بده و میگه قطعه شما تحت پوشش نبوده مشکل چیه
2 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام
درصورت عدم استثنا در شرایط خصوصی بیمه نامه و یا از مواردی که تحت پوشش کلوزهای اضافی میباشد نباشد شرکت بیمه موظف به پرداخت خسارت میباشد .تنها اگر خسارت برای قسمتی از خودرو باشد که قبلا خسارت دیده باشد و مجددا از همان ناحیه و قبل از بازدید سلامت خسارت دیده باشید شرکت بیمه میتواند در پرداخت خسارت تعلل نماید.

محمد امانی کارشناس رسمی دادگستری