در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام

بيمه بدنه خودروي من براي بيمه اسبا مي باشد

آیا در هنگام پرداخت خسارت  درصدي كسر مي شود؟

لطفا راهنمايي فرماييد
5 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
فرانشيز در بيمه بدنه بنا به نوع خسارت و دفعات آن متفاوت بوده و وجود دارد. در شرايط خصوصي بيمه نامه مطالعه نماييد درج شده است.

مثال : در تصادفات در حادثه اول ١٠ درصد و تصادفات بعدي ٢٠ و ٣٠ و ...... افزايش مي يابد.  در حوادث غير از تصادفات فرانشيز بيمه هاي مختلف كمي متفاوت و معمولا از ٢٠ درصد به بالا مي باشد.

در شرايط بيمه نامه ميتوانيد مطالعه نماييد

موفق و بي حادثه باشيد