در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

به دستور کار فرمادرانجام کاری که تخصص شغلی نبوده دچار حادثه شده‌ام وفاقد تجهیزات ولباس وکفش ایمنی بودم ،دوره اول درمانم که تموم شد شروع به کار کردم ولی بعد از چند روز فهمیدم پام که آسیب دیده کاملا خوب نشده بعد از مراجعه به دکتر متخصص دوباره ۴۵روز طول درمان گرفتم، آیا میتوانم از کارفرما شکایت کنم چون دوره دوم حادثه حساب نمیشه

1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در صورتی که طول درمان مدت بیماری شما توسط پزشک قانونی افزایش یابد ،  این امر انجام پذیر است