در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید.

ابتدا از سایت بسیار خوب و پربارتون واقعا تشکر میکنم.

من تو شرکتی کار میکنم که برام ۱۸ روز بیمه رد میکنن. ایا من میتونم باقی مانده این ۱۸ روز رو از طریق بیمه مشاغل آزاد یا بیمه اختیاری خودم واریز کنم تا ۳۰ روز کامل بشه؟ چون کارفرما قبول نکرد من پول بیمه باقی مانده رو بدم بهش برام بیمه کامل واریز کنه!!

 اگه امکانش وجود داره تو مبلغ بازنشستگی مشکلی پیش نمیاد ؟؟
1 پاسخ
توسط (1,790 امتیاز)
سلام بله جدیداً بخشنامه ای اومده که بر اساس اون میشه خلا بیمه ای رو پر کرد البته شامل سوابق بیمه ای گذشته نمی‌شود