در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من ۵۴ سال دارم و از مهر ماه ۱۳۹۶ تا ابان ۱۴۰۰ به مدت ۵۰ ماه مشمول دریافت بیمه بیکاری هستم ولی در مرداد امسال ۳۰ سال سابقه بیمه من تکمیل میشود آیا امکان بازنشستگی درحین دریافت بیمه بیکاری وجود دارد و میتوانم در مرداد درخواست بازنشستگی کنم یا باید تا آبان ماه صبر کنم

با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورتی که در زمان برقراری بیمه بیکاری حایز شرایط ماده 76 قانون تامین اجتماعی در جهت برخورداری از مزایایی بازنشستگی شوید امکان بازنشستگی در حین دریافت بیمه بیکاری را دارید، و میتوانید با مراجعه به شعبه و تقاضای بازنشستگی اقدام به پیگیری بابت بازنشستگی نمایید و درصورتی که شرایط بازنشستگی برایتان متصور شود شعبه نسبت به قطع بیمه بیکاری اقدام و نسبت به صدور حکم بازنشستگی موارد را به انجام خواهد رساند