در بیمه درمان توسط (100 امتیاز)
باسلام بنده سه ماه دیگر بیمه بیکاریم قطع میشه و متوجه شدم ک باردار هستم آیا بعد از اتمام بیمه بیکاری میتوان بیمه اختیاری یا خانه دار یا مشاغل آزاد شد و بیمه را از اجباری به اختیاری تغییر داد و از دفترچه بیمه برای زایمان استفاده کرد؟؟؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

با هر نوع بیمه ای که دست کم بیش از 60 روز قبل از زایمان ایجاد شده باشد می توان از خدمات درمانی حین زایمان استفاده نمود، اما استفاده از غرامت استفاده از ایام بارداری تابع شرایط دیگری است؛ یا رآرا دیوان عدالت اداری و یا بیمه پردازی اجباری!