در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
من 8سال و نیم سابقه بیمه تامین اجتماعی کارگری دارم ولی در حال حاضر بیکار هستم برای 5 ماه آینده قصد بارداری دارم و میخوام حتما از مرخصی زایمان استفاده کنم. آیا با پرداخت بیمه خویش فرما این تسهیلات به من تعلق می گیرد؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام خیر مرخصی زایمان جزو مزایای قانون کار می باشد که به بیمه شدگان اجباری سازمان تامین اجتماعی تعلق میگیرد

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری