در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

میخواستم بدونم که حقوق بازنشستگی فردی که 20 سال سابقه کار داره و چند سالی هست که خودشو بیمه اختیاری کرده به چه شکل هستش؟ممنون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

سئوال در دسته بندی  صندوق بازنشستگی کشوری شده، در نتیجه شرایط بازنشستگی کارمندان دولت بر آن مترتب است. بر همین اساس چنین شرایطی صرفاً برای زنان کارمند دیده شده است، به نحوی که :مستخدم زن با حداقل 20 سال سابقه خدمت با درخواست مستخدم و موافقت دستگاه ذيربط ( بند ب تبصره يك ماده 2 قانون اصلاح مقررات بازنشستگي مصوب 13/12/ 1368 و قانون اصلاح بند ب تبصره 1 ماده 2 قانون اصلاح مقررات بازنشستگي، می تواند بازنشسته شود و البته لایحه بودجه 1401 شرایط دیگری را پیشنهاد نموده و تا تصویب نهایی آن، نمی شود اظهار نظر نمود.