در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
سلام و وقت بخیر

من در حال حاضر سرباز هستم اما با یک شرکت خصوصی قرارداد کار امضا کردم. با توجه به اینکه در حال حاضر تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح در سربازی هستم، آیا لازمه اون شرکت به تامین اجتماعی هم برای بنده حق بیمه پرداخت کند؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام مطابق بند ح  ماده ۱۰ قانون نظام وظیفه استخدام و به کارگیری نیرو توسط شرکت های دولتی و خصوصی ممنوع می باشد.

هرچند سازمان تامین اجتماعی در صورت گزارش بازرسی،  حق بیمه را مطابق قانون خود ، از کارفرما دریافت می‌کند.