در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام وعرض ادب

کارفرمای بنده در(اداره کار)به علت سوختن موتورکامیونت ازم شکایت کردوحقوحقوقم رانداداماشکایت ایشان ( ردشد)وحکم به محکومیتشون صادروتمان حقوحقوقم راگرفتم.

روی لجولجبازی رفتن وکیل گرفتن ودردادگستری ازمن شکایت کردن (به دلایلی بنده ازشکایت وابلاقهای دادگاه بیخبربودم) و۹۰ملیون تومان حکم غیابی صادرشد.

جای که خدامیخاست ۳روزبهپایان فرصت ۲۰روزه باخبرشدم وتجدیدنظرخواهی کردم که خوشبختانه شعبه ۱تجدیدنظر(قراربدوی رانقض وبرای رسیدگی ماهوی به شعبه صادرکننده قراربدوی عودت دادن)

حالا بایدبنده لایحی خاصی ارسال کنم ؟یاهمان لایحه که هنگام درخاست اعتراض ارسال کردم کافی هستش.وایاقراردادی مبنی برتحویل کامیونت به بنده وجودنداردبرای قاضی اهمیتی دارد؟

ضمنان بنده به عنوان راننده وانت باراستخدام شدم حقوق بنده حداقل اداره کاربوده نه راننده ،بیمه بنده هم به عنوان کارگرساده پرداخت شده نه راننده.

سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام.  باید لایحه ارسالی مطالعه شود ولی در کل اگر همان  لایحه را تقدیم کنید کافی است.