در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام.

کارگر شهرداری که 23سال سابقه مداوم داره برای سختی کار و مشاغل سخت و زیان آور به سازمان مربوط مراجعه کردند و متوجه شدند که عنوان شغلی مناسب برای این کارگر در لیست بیمه ثبت نشده.الان چطور باید عنوان شغلی مناسب و سختی کار را پیگیری کند .
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام

امکان تغییر لیست بیمه پس از ۶ماه از زمان ارائه لیست در سازمان تامین اجتماعی وجود ندارد لیکن مرجع تصمیم گیری در این زمینه وفق رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری ، مراجع حل اختلاف اداره کار میباشد .