در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
سلام اینجانب در شرکت حمل و نقل خلیج فارس بعنوان راننده کامیون مشغول کار هستم شرکت مذکور بیمه ما را نه به عنوان راننده سنگین بلکه به عنوان بیمه اجباری واریز می کند لطفا مرا راهنمایی بفرمایید چگونه بیمه خود را به سخت و زیان آور تغییر دهیم با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
کارفرما باید عنوان شغلی شما را راننده اعلام نماید . اگر از این کار سر باز میزند با مراجعه به شعبه مربوطه تماین اجتماعی و واحد بازرسی تقاضای بازرسی جهت احراز شغل نمایید بازرس بعد از مراجعه و محرز شدن نوع شغل شما و اعلام آن به شعبه کارفرما را مکلف به اینکه شغل شما را راننده اعلام نماید مینماید