در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام

احتراما اگر بیمه گذاری 2 فقره بیمه عمر جداگانه از دو شرکت متفاوت و یا از یک شرکت بیمه ای دوفقره برای یک نفر تهیه کند وضعیت سرمایه گذاری به چه صورت میباشد؟
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز خوشبختانه خرید بیمه عمر محدودیت ندارد و شما می توانید هم زمان از چندین شرکت بیمه نامه تهیه کنید.در حال حاضر نیز در کشورهایی مانند ژاپن بطور میانگین هر نفر از 5بیمه عمر استفاده میکند.

این امر باعث افزایش سود شما و استفاده از خدمات درمانی بیشتر خواهد شد.