در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام، من به بیمارستان خصوصی مراجعه کردم و فقط بیمه تکمیلی قبول میکنند و بیمه تکمیلی هم ۷۰ درصد پوشش میده و من باید ۳۰ درصد فرانشیز پرداخت کنم، ایا بیمه تامین اجتماعی این ۳۰ درصد رو پرداخت میکنه یا نه؟ بیمه اختیاری هستم

چقدر زمان میبره تا هزینه فرانشیز از طرف بیمه پرداخت بشه؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ درود،وقت بخیر.

برای دریافت ۳۰٪ فرانشیز از سازمان تامین اجتماعی،میبایست اصل کلیه مدارک و پرونده های بیمارستانی خود را به تامین اجتماعی تحویل و سپس همراه با مدارک دریافت ۳۰٪ مبلغ فرانشیز از سازمان تامین اجتماعی به موسسه بیمه گر خود(بیمه تکمیلی) تحویل و مابقی هزینه‌های پرداختی را مطابق با قرارداد و سقف و تعهدات بیمه گر بیمه تکمیلی خود دریافت نمایید.

معمولا پرداخت هزینه های بیمارستاتی از طرف بیمه های تکمیلی،حداکثر ۳ماه پس از دریافت کامل مدارک از سوی شما میباشد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام