در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام. توسط رای هیات تشخیص مدت ۲سال به سابقه بیمه اضافه شد و کمیته رسیدگی به ادعای بیمه شده در تامین اجتمایی تایید و به سوابق اضافه شد ولی سازمان این ایام را که شامل سخت و زیان آور میباشند را فقط سابقه عادی میداند و به عنوان سخت و زیان آور قبول ندارد ولی سوابق قبل و بعد را قبول دارد و ای در حالیه که کمیته بدوی استان ادعای سخت و زیان آور را تایید کرده. برای تایید این دوسال چه باید کرد?

ممنون
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام

در صورت اعتراض به نظر سازمان تامین اجتماعی می‌توانید به دیوان عدالت اداری وفق مقررات سازمان‌های دولتی شکایت نمایید