در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

خسته نباشید

پیمانکار بیمه برج ۱ و ۲ برای من کامل نریخته یعنی هر ماه ۵ روز ریخته میشه بیمه برج ۱ و ۲  رو با تاخیر و جریمه کامل بریزه چون بهش گفتم میگه موقعش گذشته سوال من اینه میشه برج ۱ و ۲ رو با جریمه پرداخت کنه و تاریخی وقت داره کامل پرداخت کنه
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام برای اصلاح اشتباهات در لیست بیمه‌ای که ارسال شده تا قبل از اتمام مهلت قانونی یعنی تا پایان ماه بعد فرصت باقی ‌است که باید به واحد درآمد سازمان تامین اجتماعی مراجعه و یک رونوشت مهر و امضا شده از لیست اصلاحی و یک حلقه سی دی از لیست بیمه اصلاح شده همراه داشته‌باشیم تا اصلاح اشتباه انجام شود