در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
۴ سال قبل بیمه عمر سامان با سبد تضمینی خریدم بعد ۳ سال تقاضای تغییر سبد ریسک کردم بیمه سامان قبول نمیکنه چیکار کنم
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود دوست گرامی،اول تبریک میگم برای انتخاب شما و تهیه این بیمه نامه. در زمان مشاوره حتما به شما گفتند که چه چیزهایی قابل تغییر نمیباشند.سبد انتخابی.مدت قراداد.برای راهنمایی بیشتر میتونید از نماینده خود کمک بگیرید.